May 022010
 


Voor het vaarseizoen 2010 hebben we een rondje Aegeïsche Zee gepland.

Vanaf 6 mei zijn we terug aan boord van de “Alegria” in Ayos Nikolaos, op Kreta, Griekenland. Daar staat de boot droog op de Marina, tegenover het clubhuis. We zullen proberen de “Alegria”  maandag de 10e te water te laten, als het weer meewerkt voorzien van een nieuwe laag anti-fauling.

We hebben dan nog een week om het schip vaarklaar te krijgen, diesel en water te laden en te provianderen,  voordat het zusje van Michael, Marina, aan boord komt, die 3 weken meevaart langs de Cycladen.

Juni en juli varen we verder noordwaarts naar Thessaloniki en westwaarts naar de Dardanellen.

Begin augustus liggen we in Istanbul waarna we terugvaren door de Bosporis en Zee van Marmaris en afzakken langs de Turkse kust en de Griekse Dodekonesos.

Half september proberen we de boot te stallen in de haven van Marmaris, waar de “Alegria” overwintert.

We proberen dan een direkte vlucht van Antalya naar Faro te boeken om inde winter van 2010 de tuinwerkzaamheden in de Quinta da Ribeira de Bemparece weer op te pakken.

 Posted by at 3:28 pm

  2 Responses to “Reisplanning 2010”

  1. De plannen zien er goed uit. Vast goeie reis van je babysitter in Canada. Ik ga vast vaak kijken hoe of het met jullie gaat. Hello Michael! You are a new face on the family tree. Wat heb ik leuke heriineringen aan Ytteke, sorry Liesbeth. Daag, goeie vaart en behouden havens. Dicky

  2. Thanks Dicky, prettig kennis te maken met de babysit van mijn echtgenote. Nice to meet a family member digital. Keep in touch, love, Michael (and of course Liesbeth).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)