Jun 232010
 
Na vele probeersels, slideshow, galleries, foto’s vergroten (advies van de host) foto’s verkleinen (advies van de provider) en nog meer misukkingen, wordt dat een klus voor de winter.  Achter de computer de website  verbouwen is niet helemaal met onze manier van zeilen en avonturieren te rijmen.

Liesbeth werd er, zie foto, zefs wanhopig van.

We hebben daarom nu onze fotoalbums van de reis tot nu toe (en straks verder) gelinkt aan de website, zodat iedereen via een omweggetje toch mee kan kijken.

Op de bladzijde logboek is rechts onderaan, onder Links, de  link webalbum, reis 2010 gemaakt. Daarin de foto’s van de afgelopen verhalen. Zo kom je in onze fotoalbums, van deze zomer, waar je per album  een diavoorstelling van kunt maken, of gewoon kan snuffelen in de foto’s van de afgelopen reis.

De foto’s op de site slaan dan op de laatste post. (De betere kwaliteit en hogere resolutie staan dan weer in het laatste album op de weblink ).

Sorry voor de omweg, veel plezier. Hou contact en tot ziens!

Liefs,

Liesbeth en Michael

 Posted by at 8:24 pm

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)